Categorieën

Dortmund Borussia Uitshirt 15 2016/2017 Kinderen Met Eigen Naam

Dortmund Borussia Uitshirt 15 2016/2017 Kinderen Met Eigen Naam
Model: Goedkope Voetbalshirts_891
Availability: Op voorraad
Prijs: 81,70€ 19,76€
Ex Tax: 19,76€
* Maak keuze:

Printer:
Naam (10 Max) / Nummer (2 Max)


Aantal:  
Het nieuwe uitshirt Borussia Dortmund 2016 is hetzelfde als vorig seizoen,is het hield.Het is vooral zwart met 7 fijne gele verticale strepen.De ronde hals en eenvoudige zwart.We zien van geel tot eind mouwen en geel voor Puma logo.Hoofdsponsor Evonik is wit.Op de rug zegt het BVB Dortmund onder de kraag en groothandel onderkant van de gele trui.De buitenste broek en sokken voor voetbal moet zwart zijn.
Officiële Dortmund Borussia Uitshirt Kinderen 2015/16,Dortmund Shirts
Dortmund Borussia Shirt 2016,Dortmund Kinderen Uit Voetbalshirt Met Eigen Naam
Dortmund Borussia Shirt 2016,Dortmund Kinderen Uit Voetbalshirt Met Eigen Naam
Dortmund Borussia Tenue,Voetbalshirt Dortmund Kinderen Uit 2015/16/17 Kopen
Dortmund Borussia Tenue,Voetbalshirt Dortmund Kinderen Uit 2015/16/17 Kopen
Goedkope Officiele Dortmund Shirt Kopen,Voetbalshirt Dortmund Kinderen Uit 15 2016/2017
Sommige producten zijn te vinden op onze online winkel, die u in staat stellen om ze samen te kopen met de Officiële Dortmund Borussia Uitshirt Kinderen 2015/16,Dortmund Shirts. Je kunt de eerste klant die coole nieuwe arrivals.It gebruiken is echt geweldig als je online kunt winkelen aan de inhoud van uw hart. We hopen Goedkope Officiele Dortmund Shirt Kopen,Voetbalshirt Dortmund Kinderen Uit 15 2016/2017 getoond op onze pagina kunt u laten zoals gevoel te ervaren. Wij geloven dat je moet erg verlangen om het te kopen.
Shirt Dortmund Borussia,Dortmund Uitshirt Kinderen 2015 2016 Kopen
Shirt Dortmund Borussia,Dortmund Uitshirt Kinderen 2015 2016 Kopen
Hoe u wassen je shirt is het allerbelangrijkste wat je kunt doen om de lange levensduur van uw overhemd houden. Maakt niet uit wat de kleur, altijd was je shirts in koud water, en als je kunt, gebruik maken van gevoelige instelling van de wasmachine (niet absoluut noodzakelijk). Handen wassen is nog beter, maar ik weet dat als je op het web, dan heeft u waarschijnlijk toegang tot een wasmachine. Proberen om vloeibaar wasmiddel te gebruiken. Gepoederde detergent laat een residu soms. Voor de liefde van God, nooit, nooit gebruik elke vorm van wasverzachter bij het wassen van uw voetbalshirts. Wasverzachter maakt ze permanent gerimpeld. Het maakt niet uit wat je doet, zal je nooit echt in staat zijn om het te repareren. Ook NOOIT, OOIT zet je voetbalshirts in een droger. Voor de beste resultaten, moet u het shirt te nemen uit de Wassen onmiddellijk na het wassen cyclus van de machine is gestopt. Als je het shirt zitten in de was voor een tijdje te laten, of als u de machine-droog, zal het ook worden permanent gerimpelde (hoewel niet zo slecht als je wasverzachter te gebruiken). Na het nemen van het shirt uit het wassen, drogen volledig op een hanger of door het leggen van het plat op iets voordat vouwen. Niet strijken uw overhemden. Als u wilt om het te proberen, gebruik dan een koud ijzer, maar ik heb gemerkt dat dit is vrij nutteloos.