Categorieën

Olympique Marseille Uitshirt 15 2016/2017 MENDY 23

Olympique Marseille Uitshirt 15 2016/2017 MENDY 23
Model: Goedkope Voetbalshirts_1917
Availability: Op voorraad
Prijs: 81,70€ 25,46€
Ex Tax: 25,46€
* Maak keuze:

Printer:
Naam (10 Max) / Nummer (2 Max)


Aantal:  
En vóór de lancering van twee jersey als de nieuwe uitshirt heeft een klassiek en elegant design,om te laten zien de meest populaire van Marseille,het symbool van de kleur van de Franse club.
New Jersey,zwart,lucht blauw en wit,gecomponeerd in uitwedstrijden,het team droeg de trui zal veel dieper dan de kleur thuis jersey,zijn blauw-zwarte strepen simpel en chic,dit temperament van de meest populaire clubs in Frankrijk zeer consistent.Terug namen en nummers van zwarte spelers om beter zichtbaar te maken.
Adidas Jersey met behulp van de nieuwste innovatieve technologie,waaronder ClimaCool technologie en nieuwe mesh ontworpen om ervoor te zorgen dat de spelers in het veld met de apparatuur en de meest geavanceerde technologische ondersteuning.
Het nieuwe seizoen weg broek en sokken zijn zwart.
Nieuwste Olympique Marseille Uitshirt MENDY 23 2015/16,Olympique Marseille Shirt Bedrukken
Olympique Marseille Shirt 2016,MENDY 23 Uit Voetbalshirt Fanshop Nederland
Olympique Marseille Shirt 2016,MENDY 23 Uit Voetbalshirt Fanshop Nederland
Olympique Marseille Tenue,Voetbalshirt Marseille MENDY 23 Uit 2015/16/17 Kopen
Olympique Marseille Tenue,Voetbalshirt Marseille MENDY 23 Uit 2015/16/17 Kopen
Oude Marseille Shirt Kopen,Voetbalshirt MENDY 23 Uit 15 2016/2017
zo comfortabel voetbalshirt zal hebben een zeer lage prijs, maar de hoge kwaliteit geven u de grootste tevredenheid. Shirt met een ontwerp dat ontspannen en comfortabele ziet. verbinden mode met de traditie dat is de belangrijkste van Nieuwste Olympique Marseille Uitshirt MENDY 23 2015/16,Olympique Marseille Shirt Bedrukken. Daarom komen in deze pagina kunt u meer grote replica voetbalshirts uw tevredenheid zal de grootste troost zijn. laat uw Oude Marseille Shirt Kopen,Voetbalshirt MENDY 23 Uit 15 2016/2017 begeleiden met jou. onze enorme korting zal uw kant te bereiken.
Shirt Olympique Marseille,MENDY 23 Uitshirt 2015 2016 Kopen
Shirt Olympique Marseille,MENDY 23 Uitshirt 2015 2016 Kopen
Reiniging van voetbalshirts:
Spelen voetbalwedstrijd is een fysiek veeleisende sport. Omdat zo veel actie is betrokken bij voetbalspel, voetbal uniformen neem een hit als het gaat om vuil en soms zelfs een beetje bloederig
Instructie van schone een voetbalshirts:.
Verwijder het beste voetbal trui onmiddellijk na een voetbalwedstrijd. Week de trui in koud water om te helpen voorkomen dat vlekken van de instelling in het materiaal.
Draai de doelman voetbal trui binnenste buiten. Gebruik een mild wasmiddel, naar aanleiding van de bedrijven aangegeven instructies op het bedrag dat moet worden gebruikt voor het wassen van wasgoed u wassen zijn. Het wasmiddel zal vlekken de belettering en nummers op de beste trui te verwijderen en ook veilig. Was het voetbalshirt op de wasmachine instelling zacht, met behulp van koud water voor zowel het wassen en spoel.
Verwijder de trui uit de wasmachine na het centrifugeren is voltooid. Leg het voetbalshirt plat te drogen. Houd het voetbalshirt binnen en van buiten. Kies ervoor om de trui te leggen op de top van een absorberende witte handdoek om de snelheid te helpen het droogproces. Draai de beste voetbal trui over elke paar uur, zodat beide kanten goed drogen.
Uitvoeren de trui, een keer volledig droog, door de lucht cyclus te verzachten van de trui als dat nodig is. Heeft een wasdroger niet gebruiken om het voetbal trui droog als de hitte van de letters of cijfers op de trui kunnen smelten.